Det er obligatorisk, at man i forbindelse med erhvervelse af kørekort, deltager i et kursus omhandlende færdselsrelateret førstehjælp. Et førstehjælpskursus til kørekort gør dig i stand til at reagere og hjælpe venner, familie og nødstedte i trafikken i tilfælde af, at et uheld skulle ske. Kurset omfatter blandt andet oplæring i kunstigt åndedræt, hjertemassage, og hvordan du udfører relevant førstehjælp til tilskadekomne i forbindelse med de mest typiske færdselsrelaterede ulykker.

Til et førstehjælpskursus til kørekort lærer du således de basale teknikker i genoplivning, samtidig med, at du får en grundig indsigt i, hvordan du skal handle i tilfælde af, at der sker en alvorlig ulykke i trafikken. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du skal reagere, da din indsats kan have en livsafgørende effekt på et andet menneskets liv. For hvert minut et menneske ligger bevidstløs uden at få ilt til hjernen, vil vedkommendes chance for overlevelse nemlig formindskes med 10 %. Et førstehjælpskursus til kørekort kan derfor i høj grad være med til at redde liv, da det ruster de deltagende til at yde den nødvendige førstehjælp.

Genstarthjertet tilbyder et grundigt førstehjælpskursus i forbindelse med erhvervelse af kørekort. Kurset er gyldigt, såfremt du tager kørekort til bil, MC og traktor, og du vil efterfølgende modtage et certificeret førstehjælpsbevis, som du skal vedlægge, når du ansøger om at gå op til køreprøve. Vores instruktører er specialuddannede og vil guide dig igennem kurset, der varer 8 timer.

Med meget få midler er det muligt at øge overlevelsen af trafikuheld – det kræver blot, at folk ved, hvad de skal stille op, hvis de er vidne til en ulykke. Hos Genstarthjertet anser vi det som vores job at ruste folk til disse situationer, så de får den rette viden og de færdigheder, der skal til for at foretage genoplivning og redde et andet menneskes liv.

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor

Uddannelsesplan for Færdselsrelateret førstehjælp, bil, MC og traktor Varighed: 8 timer (480 minutter)Pris: 500-650,- pr. pers. *Book tid nederest på siden Overordnet kompetencemål Deltageren kan handle ud fra førstehjælpens hovedpunkter og ABC-principperne, samt...

Vores mest populære kurser i Herning

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor

Førstehjælp og forebyggelse til børn

Førstehjælp ved hjertestop

Førstehjælp ved ulykker

Ring til os