Skab tryghed på arbejdspladsen

Kurser i førstehjælp og hjertestartere til erhverv

Har du den nødvendige kundskab, der skal til for at redde liv? Hvert år rammes cirka 3.500 danskere af hjertestop uden for hospitalets trygge vægge – det sker på deres gåtur hen til supermarkedet, mens de står og vasker op, og mens de sidder i møde på arbejdet. Et hjertestop rammer uafhængigt af tid og sted, og i den situation er det vigtigt, at de omkringstående mennesker er i stand til at træde til og redde liv.

Genstartshjertets mission er at fremme kendskabet til førstehjælp og adgangen til hjertestartere i Danmark. Derfor tilbyder vi virksomheder i hele landet kurser i førstehjælp, så deres ansatte er rustet til at redde liv i tilfælde af, at en kollega eller kunde bliver ramt af et hjertestop. Det kursus vi tilbyder, varer fra blot 4 timer, men den viden, som dine ansatte tager med derfra, kan være den afgørende faktor mellem liv og død, hvis ulykken rammer. For at realisere vores mission om at udbrede kendskabet til førstehjælp, så kører vi rundt i hele landet og holder kurser. Det er således nemt og bekvemt for vores kunder at benytte sig af vores tilbud, da vi efter aftale kan komme ud til den pågældende virksomhed og holde kurset uanset, hvor i landet det er.

Udover at tilbyde førstehjælpskurser, så sælger vi også hjertestartere til virksomheder. I tilfælde af et hjertestop, kan brugen af en hjertestarter kombineret med førstehjælp forbedre ofrets overlevelseschance med op til 60 %. Det vil sige, at det har en afgørende betydning, at du som virksomhedsejer kan bistå med en hjertestarter, hvis en af dine ansatte en dag bliver ramt af et hjertestop. Ydermere kan det udgøre en sikkerhed for hele lokalsamfundet, hvis du vælger at hænge din hjertestarter udenfor, så den kan redde liv døgnet rundt og ikke kun inden for virksomhedens åbningstider.

Som virksomhedsejer bør du overveje de mange fordele, der er forbundet med at tilvælge vores førstehjælpskursus og hjertestarter. En oplagt fordel er, at du fremmer dine ansattes sikkerhed og gør dem i stand til at gøre en forskel, hvis uheldet rammer. Du risikerer således ikke at miste en værdifuld nøgleperson i din virksomhed, og du skaber et trygt arbejdsmiljø, hvilket fremmer din virksomhedsprofil.

Alle mennesker kan blive ramt af et hjertestop. Men omvendt er det er også muligt for alle mennesker at redde liv – det kræver bare, at man har et kendskab til førstehjælp, og har adgang til en hjertestarter.

Har du overvejet dine medarbejderes sikkerhed?
Ring for at gøre din virksomhed til en tryg arbejdsplads.

Dine muligheder som virksomhed

Samlet pakke til din virksomhed

Genstarthjertet tilbyder en samlet pakke, hvor din virksomhed både får kursus i førstehjælp og brug af hjertestarter.
Pakken inkluderer også en hjertestarter.
Kontakt for pris.

Førstehjælpskursus til din virksomhed

Book et førstehjælpskursus til din virksomhed og gør din arbejdsplads tryg.
Kontakt for mere information.

Hjertestarter til din virksomhed

Ved hjertestop tæller hvert sekund og så på din arbejdsplads. Alle fortjener at have en hjertestarter tæt på.
Se vores udvalg.

Ring til os