Førstehjælpskursus Herning

  • Grundigt førstehjælpskursus
  • Kurset tager 8 timer
  • Kursusbevis til din køreprøve

I forbindelse med kurset vil du blive lært op i de mest basale genoplivningsteknikker, og du vil få et grundigt indblik i, hvordan du yder færdselsrelateret førstehjælp.

Det er obligatorisk, at man tilegner sig disse færdigheder i forbindelse med erhvervelse af kørekort. I tilfælde af, at du er vidne til et uheld i trafikken, vil du således være rustet til at bistå med revredende førstehjælp, og du vil vide hvordan du skal reagere på de mest typiske færdselsrelaterede skader og kvæstelser.

Denne viden kan få en afgørende betydning for et andet menneskes liv. En bevidstløs persons chance for at overleve minimeres nemlig med helt op til 10 % for hvert minut, vedkommende ikke får ilt til hjernen.

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at andre kan træde til med det samme og yde den livsvigtige førstehjælp.

Mund-til-mund

Ledige tider til førstehjælpskursus i Herning


man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Adresse: Monradsgade 19, 7400 Herning

 

Hvornår afholdes der førstehjælpskursus i Herning?

Genstarthjertet afholder jævnligt førstehjælpskursus til kørekort i Herning. Kurset henvender sig til dem, der tager kørekort til bil, motorcykel og traktor. Kurset varer 8 timer, og når du har gennemført det, vil du modtage et certificeret førstehjælpsbevis. Dette skal vedlægges, når du ansøger om at komme op til køreprøve. Instruktøren, der afholder kurset, er uddannet instruktør og har grundig erfaring med denne type undervisning.
Vores førstehjælpskursus til kørekort i Herning omfatter blandt andet oplæring i hjertemassage og kunstigt åndedræt. Efter at have investeret relativt kort tid af dit liv, vil du være i stand til at hjælpe venner, familie og nødstedte i trafikken. Kort opsummeret, kan dette blive dit livs bedste investering i tilfælde af, at et uheld rammer i nærheden af dig.

hjertestarterskab slagfast ARKY
Mund-til-mund
Førstehjælp til børn

Hvad kan du med førstehjælpskursus i Herning?

Hjertestop og andre situationer hvor der kan være brug for førstehjælp sker overalt i Danmark, alt for tit og for alle aldersgrupper. For eksempel ser man ofte, at en person med hjertestop har svært ved at nå på hospitalet, hvis de tilstedeværende ikke kan førstehjælp. Personerne omkring formår ikke, at holde liv i den tilskadekomne til ambulancen kommer, og personen mister derfor livet på tragisk vis. Men det kunne have været dig, der havde reddet personens liv, hvis blot du kendte til førstehjælp og dets principper.

Førstehjælp er et kursus, som lærer dig, hvordan du skal behandle en person, der får et hjertestop pludseligt ud af det blå. Du kommer både til at læse om fakta i en bog, men også til at prøve at udføre forskellige handlinger på en dukke, og derved vil du blive forberedt på, hvordan du kan redde liv effektivt og hurtigt.

Selvom du måske forventer, at det kun er læger og sygeplejersker, der kan hjælpe til ved en alvorlig ulykke, så kan det være dig, som afgør, om personen der er kommet til skade lever eller dør. Da førstehjælp kan udføres med det samme uden at vente på en ambulance, er chancen for at personen overlever 60 procent større, end hvis man venter på ambulancen og lægerne.

Med et førstehjælpskursus i Herning vil du blive forberedt således, at du vil kunne yde førstehjælp på en person, der oplever hjertestop. Det er et utrolig vigtigt kursus, som alle bør tage, da du vil kunne hjælpe en i din familie, en ven eller en fremmed, der måske en dag får hjertestop.

Selvom det er en ubehagelig tanke, er der desværre ikke garanti for, at du undgår sådan en situation i løbet af dit liv. Derfor er det rart for dig og din omgangskreds at have førstehjælpen på plads, så du altid vil være klar til at hjælpe i den værst tænkelige situation.

Din fremtid med et førstehjælpskursus

Med et førstehjælpskursus i Herning vil du som sagt lære at yde førstehjælp til en person, som oplever hjertestop. Det vil give dig ro i sindet at vide, at hvis nogle skulle få hjertestop ud af det blå, vil du kunne hjælpe med det samme.

Førstehjælp er ikke lige noget, du kommer til at glemme efter en uge, og derfor vil du altid være klar til at kunne hjælpe. Hvis du kommer ud for en situation, hvor du bruger din førstehjælp, så er det selvfølgelig en overvældende situation, men hvis du er grunden til at personen med hjertestop overlever, vil det glæde dig resten af livet.

Det vil ikke kun være dig, som får glæde af at redde en person med hjertestop, men også personen, som blev reddet, og han eller hendes pårørende. De vil uden tvivl være evigt taknemmelig over din handling og prise sig lykkelige over, at du valgte at tilmelde dig et førstehjælpskursus.

Når du bliver voksen og får børn vil du også prise dig lykkelig over, hvis en person kunne redde dit barn, hvis det fik hjertestop. Igen er det langt fra sikkert, at det kommer til at ske, men fremtiden er uvist, og man kan ikke være sikker på noget. Derfor vil et førstehjælpskursus aldrig være noget, som du vil fortryde, at du tog.

Efter nogle år kan det være en fantastisk idé at opfriske førstehjælp ved at tilmelde sig endnu et kursus. Måske du ikke har haft brug for at bruge din viden i praksis endnu, men det er aldrig til at vide, hvornår du står i den værst tænkelige situation. Derfor er en opfriskning på endnu et kursus ideelt, da det er vigtigt at udføre førstehjælp på en person med hjertestop med det helt rette handling og hjælp.

Brug af hjertestarter

Førstehjælpskursus kørekort – Herning

Selvom det ikke er sikkert, at du kommer til at stå i en situation, hvor du får brug for at yde førstehjælp, så er chancen der altid. En god mulighed for at tage førstehjælpskurset er i forbindelse med dit kørekort. Vi tilbyder professionel førstehjælpskursus til kørekort i Herning.

Førstehjælpskursus i Herning i forbindelse med dit kørekort vil vi selvfølgelig undervise dig i førstehjælp med de bedste undervisere, og vil især fokusere på, hvordan du kan hjælpe til ved ulykker i trafikken. Her bliver der blandt andet tænkt på, hvordan du kan være med til at sikre ulykkesstedet, samt forsvarlig flytning af tilskadekomne. Hos os vil vi sikre os, at du forstår alt, du læser samt bliver tryg i de forskellige handlinger.

Selvom alle, der kører bil, har taget et kørekort og bestået prøverne, så sker der desværre mange trafikulykker i Danmark, og det er ikke usandsynligt, at du engang kommer til at se nogle køre galt. Du vil lære om de forskellige metoder, som “Rådet for sikker Trafik” & DFR har opstillet, samt hvordan du skal håndtere de hyppigst forekommende skader.

Som du måske har lagt mærke til, så kommer meget af vores førstehjælpskursus til kørekort til at foregå fysisk. Hvilket vil sige at du kommer til at få følelsen helt tæt på, men i trygge omgivelser, så du er i stand til at håndtere situationerne, hvis uheldet skulle være ude. Det betyder også, at der ikke vil være så meget kedelig teori, og du får lov til at udforske for dig selv.

Førstehjælpskursus med din omgangskreds

At tage førstehjælpskursus i Herninger både spændende og lærerigt. Hvis du ikke selv vil tage til det alene, kan du altid invitere din familie eller nogle venner med. Det er, som skrevet, utroligt vigtigt at flere mennesker lærer førstehjælp, da det kan bringe dødstallet for personer med hjertestop meget ned.

Informer din familie og venner om, hvor vigtigt det er, og at det ikke er utænkeligt, at man i sit liv kommer til at stå i en situation, hvor førstehjælp er nødvendigt. Det vil helt sikkert opmuntre dem til at tilmelde sig et førstehjælpskursus i Herning, som også vil klæde dem på til at hjælpe, hvis det bliver aktuelt.

Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi vil få klædt jer på, så vi alle kan hjælpe hinanden. Vi ser frem til at se jer.

Førstehjælp bil

Vores mest populære kurser i Herning

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor
Førstehjælp og forebyggelse til børn
Førstehjælp ved hjertestop
Førstehjælp ved ulykker
Ring til os