Når du handler på GenstartHjertet accepterer du samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Ved køb af en hjertestarter er fragten gratis. Vi sender alle pakker afsted med GLS.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på GenstartHjertet har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Derefter har du yderligere 14 dage til, at sende produktet retur til os. Hvis du har taget produktet i brug og stadig ønsker at returnere må du forvente en nedsat vurdering af produktet. Det der vil lægge grundlag for vurderingen er om vi kan sælge produktet videre til anden forbruger og til hvilken pris. Varen er kun brugt, hvis den er taget i brug. Hvis den kun er pakket ud, men ikke brugt – så kan der godt foreligge en større vurdering af produktets pris til refundering. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Når du returnerer varen, skal den sendes til: GenstartHjertet, Markskellet 54 7400 Herning Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-7 dages leveringstid. 

BETALING – kreditkort

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard og Visa Elektron. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

REKLAMATION

Når du handler på GenstartHjertet har du altid 2 år reklamations ret jf. dansk lovgivning. Kontakt os ved reklamationer på rudi@genstarthjertet.dk


KURSER

Ved betaling konfirmerer du aftalen, som hermed betragtes som værende bindende. Når betalingen er gennemført modtager du en kursusbekræftelse pr. e-mail

Afbestilling

Afbestilles kurset senere en 10 hverdage fra første kursusdag, fremsendes faktura svarende til 50% af det samlede beløb. Beløb fremgår at kursusbekræftelse. Dette gælder dog ikke, hvis deltagerne ikke kan nå frem på grund af vejret.

Aflysning

Aflyser GenstartHjertet kurset på grund af sygdom eller andet der gør at instruktøren ikke kan nå frem til afholdelse af kurset, tilbydes et nyt kursus med 25% rabat. Pengene kan også i denne situation refunderes. Dette er dog ikke gældende, hvis aflysning fra instruktørens side skyldes vejret eller trafikale årsager.

Hvis du som kunde på færdselsrelateret førstehjælp ikke har meldt fra, indenfor 72 timer kan beløbet ikke refunderes. 1 uge før kan du få refunderet 50% af beløbet.

Særaftale

Ved flere kurser kan aftales at faktura eksempelvis fremsendes ugevis, hver 2. uge eller månedsvis.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Genstarthjertet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren, Rudi Jørgensen for Genstarthjertet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Genstarthjertet.dk er Rudi Jørgensen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Genstarthjertet.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Genstarthjertet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Genstarthjertet.dk via e-mail: Rudi@genstarthjertet.dk

 

Ring til os