Lej en hjertestarter

Vores mission er at give danskerne en mere tryg tilværelse ved at øge kendskabet og adgangen til hjertestartere i hele landet. Derfor er det nu muligt at leje en hjertestarter hos Genstarthjertet – vores hjertestartere er nemme at betjene og kan gøre en afgørende forskel i det øjeblik, at en person nær dig bliver ramt af et hjertestop.

I tilfælde af, at du er vidne til et hjertestop, så kan brugen af en hjertestarter kombineret med førstehjælp forbedre ofrets chance for overlevelse med helt op til 60 %. Det kan således have en afgørende effekt på et andet menneskes liv, at der på ulykkesstedet er nem adgang til en hjertestarter. Man kan derfor med fordel vælge at leje en hjertestarter, så man har dette livsvigtige værktøj til rådighed på arbejdspladsen, i fodboldklubben, i indkøbscenteret, og i ejerforeningen. Det er umuligt at sige, hvor og hvornår et hjertestop indtræder, men ved at anskaffe sig en hjertestarter, er man langt bedre rustet til at agere hensigtsmæssigt, hvis ulykken skulle ske.

Med en hjertestarter fra Genstarthjertet er det muligt for selv det utrænede vidne at træde til og redde liv. Vi udlejer nemlig kun de bedste hjertestartere på markedet, så du som kunde er garanteret den mest sikre og betjeningsvenlige løsning. Med den innovative Defibtech View, får du en hjertestarter med en interaktiv video farveskærm, der kan guide dig gennem hele Hjerte-Lunge-Redningen.  Videoen viser dig trin-for-trin, hvordan du udfører hjertemassage og giver kunstigt åndedræt til både voksne og børn, mens en stemme bistår med yderligere instrukser. Hjertestarteren guider dig i alt lige fra, hvordan du skal sætte dens elektroder på ofret, til hvordan den tilskadekomne må berøres. Kombinationen af stemme og video udgør således en vigtig støtte for førstehjælpsyderen gennem hele processen, og gør det nemt for alle at reagere trygt og hensigtsmæssigt i tilfælde af et hjertestop.  Desuden er denne hjertestarter den eneste på markedet, som er tosproget, og derved formindskes risikoen for unødvendige sprogbarrierer i ulykkessituationen.

Hvis du ønsker at være beredt i tilfælde af, at ulykken rammer i nærheden af dig, så lej en hjertestarter hos Genstarthjertet i dag. En hjertestarter kan betyde forskellen mellem liv og død, og den kan være med til at sikre overlevelse blandt din familie, venner og kolleger, hvis et akut hjertestop pludseligt indtræffer.

Introduktion til Defibtech View

Ring til os