En AED-hjertestarter er det eneste redskab til genoplivning. Husk, et hjertestop kan indtræffe, hvornår det skal være. Det er aldrig til at sige, hvor, hvornår og hvem det rammer – men det er ikke usandsynligt, at det en dag sker i nærheden af dig. Derfor er det vigtigt, at du som person er forberedt, så du kan træde til og yde den livsnødvendige førstehjælp, hvis uheldet skulle indtræffe i nærheden af dig.

Skulle det ske, at du er vidne til et hjertestop, kan en hjertestarter udgøre forskellen mellem liv og død. Den er nemlig et vigtigt supplement til den almindelige lunge-hjerte-redning. Såfremt du udfører førstehjælp og tager hjertestarteren i brug rettidigt (inden for de første 5 minutter efter hjertestoppet rammer), så forøges ofrets overlevelseschancer med helt op til 60%.

Det er af den grund utroligt vigtigt at have en hængende på arbejdspladser, skoler, butikker, foreninger, sportshaller og lignende steder, hvis man ønsker at have den bedste forudsætning for at kunne redde liv og gøre en forskel for et andet menneskes liv. Er du virksomhedsejer bør du derfor overveje, om en hjertestarter ikke er den rette investering for dit firma, da det er spørgsmål om dine medarbejderes tryghed.     

Markedets bedste AED-hjertestarter til prisen

Vi forhandler både Zoll, samt Defibtech hjertestartere. Begge er en brugervenlig hjertestarter, som ved hjælp af lyd guider dig gennem de forskellige stadier af hjerte-lunge-redningen. En tydelig og klar stemme fortæller dig på en overskuelig facon, hvad du skal gøre og hvornår du skal gøre det. Alt lige fra, hvordan du skal sætte elektroderne rigtigt på til, hvordan ofret må berøres og hvornår du skal give ofret stød, fremgår i instruktionen – så uanset, hvor lidt du på forhånd har af erfaring med førstehjælp, så giver denne dig de rette midler til at kunne redde et andet menneskes liv. Den er således den perfekte hjælper at have ved hånden i en presset situation, hvor adrenalinen pumper og evnen til at tænke klart aftager. Se vores guide når du ejer eller overvejer at eje en AED Hjertestarter

Et enkelt design, som er skabt til at have med på farten

Med en AED Hjertestarter er du garanteret en sikker og betjeningsvenlig løsning. Den har nemlig et ualmindeligt simpelt design med kun to knapper og den kan derfor betjenes af alle – unge såvel som gamle. Den sætter af den grund helt nye standarder inden for brugervenlighed og gør den livreddende førstehjælp overskuelig og enkel for alle.

Denne type er udviklet til at have med på farten, da den er lille og let. Det slanke design er dog yderst robust og kan derfor sagtens tåle mosten under transporten. Ydermere udfører denne innovative hjertestarter jævnligt selvtests, hvilket betyder, at du trygt kan stole på, at den altid er klar til brug.

Den er simpel og effektive, samt følger selvfølgelig de gældende førstehjælpsguides i Danmark. Skulle det ske, at der med tiden kommer nye guidelines inden for førstehjælp, er hjertestarteren nem at opdatere. Det er således en hjertestarter, som kan redde liv mange år frem i tiden.

Så ønsker du at være beredt i tilfælde af, at ulykken rammer i nærheden af dig? Så kontakt os idag og lad os hjælpe dig med at udvælge og installere den rette.

Ring til os