Mediana hjertestarter er et produkt, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde. Det er en yderst brugervenlig og intuitiv hjertestarter, som alle er i stand til at kunne bruge. F.eks. starter den automatisk, når du åbner låget, så den med det samme er klar til brug. Og du kan meget enkelt skifte mellem børne- og voksenfunktion med blot ét klik på en knap. Det giver en stor tidsbesparelse, da du er fri for at skifte elektroder, hvis den skal bruges på enten børn eller voksne.

Derudover er Mediana hjertestarter et robust og pålideligt produkt. Den er støv- og vandtæt og sørger for, at den altid vil være funktionsdygtig med daglige, ugentlige og månedlige selvtests. Du er dermed sikker på at have en hjertestarter, som altid er klar til brug.

Hvis du skal bruge hjertestarteren, er der også en pædagogisk vejledning til, hvordan produktet fungerer og skal bruges. Der er fire billeder, som viser processen fra påsætning af elektroderne til hjerte-lunge-redning og stødafgivelse. Der er også en stemmevejledning, som sikrer dig et overblik over, hvad du skal gøre.

Denne hjertestarter er anbefalet af Sundhedsstyrelsen. Desuden siger hjertespecialister også, at dette er et produkt, som er anbefalelsesværdigt grundet dens brugervenlighed, robusthed og design. De mener nemlig, at den er så enkelt at bruge, at alle kan bruge den, hvis det skulle være nødvendigt, hvilket er af meget stor betydning ved hjertestartere.

Ved hjertestop er det meget vigtigt at reagere hurtigt og vide, hvordan man udfører førstehjælp. Her kan en hjertestarter være et vigtigt supplement til hjertemassage og hjerte-lunge-redning, som kan øge sandsynligheden for overlevelse markant. Faktisk kan sandsynligheden for overlevelse stige med 60 %, hvis man anvender en hjertestarter inden for de første fem minutter af et hjertestop. Derfor er det vigtigt at have adgang til en hjertestarter – hvad enten det er i hjemmet, boligforening, butikken, idrætscentret eller mange andre steder. Det er centralt, at man hurtigt og let kan få adgang til hjertestarteren, så man hurtigt kan yde førstehjælp.

Anskaf dig derfor en Mediana hjertestarter og vær sikker på at få et produkt i høj kvalitet, som kan anvendes simpelt og brugervenligt. Det er en hjertestarter, som alle kan bruge, og som med sine smarte funktioner – som f.eks. at skifte mellem børne- og voksenfunktion med ét klik – sørger for, at du kan indrette den efter de behov, som du har. Dens design er også flot, og så er det et prisvenligt produkt, der dog ikke på nogen måde går på kompromis med kvaliteten.

 

  • Tilbud Mediana A15 HeartOn

    Mediana A15 HeartOn – Hjertestarter

    DKK 12.625,00 DKK 12.169,00 m. moms
Share This