Genstarthjertet tilbyder et grundigt førstehjælpskursus til kørekort i Silkeborg. I forbindelse med kurset vil du blive lært op i de mest basale genoplivningsteknikker, og du vil få et grundigt indblik i, hvordan du yder færdselsrelateret førstehjælp. Det er obligatorisk, at man tilegner sig denne viden og disse færdigheder i forbindelse med erhvervelse af kørekort, da det kan få en afgørende betydning for ens færdsel i trafikken. I tilfælde af, at du er vidne til et uheld i trafikken, vil du således være rustet til at bistå med livsafgørende førstehjælp, og du vil vide, hvordan du skal reagere på de mest typiske færdselsrelaterede skader og kvæstelser. Denne viden kan få en afgørende betydning for et andet menneskes liv, da det kan udgøre faktoren mellem liv eller død, hvis først uheldet er ude. En bevidstløs persons chance for at overleve minimeres nemlig med helt op til 10 % for hvert minut, vedkommende ikke får ilt til hjernen. Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at de omkringstående mennesker kan træde til med det samme, og ved, hvordan de skal yde den livsvigtige førstehjælp.    

Genstarthjertet afholder jævnligt førstehjælpskursus til kørekort i Silkeborg. Kurset henvender sig til dem, der tager kørekort til bil, MC og traktor, og det varer 8 timer. Når du har gennemført kurset, vil du efterfølgende modtage et certificeret førstehjælpsbevis, som skal vedlægges, når du ansøger om at komme op til køreprøve. Instruktøren, der afholder kurset, er uddannet instruktør og har grundig erfaring med denne type undervisning.
Vores førstehjælpskursus til kørekort i Silkeborg omfatter blandt andet oplæring i hjertemassage og kunstigt åndedræt. Efter at have investeret relativt kort tid af dit liv, vil du være i stand til at hjælpe venner, familie og nødstedte i trafikken. Kort opsummeret, kan dette blive dit livs bedste investering i tilfælde af, at et uheld rammer i nærheden af dig.  

Vores mest populære kurser i Silkeborg

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor
Førstehjælp og forebyggelse til børn
Førstehjælp ved hjertestop
Førstehjælp ved ulykker
Ring til os