Førstehjælpskursus Århus

Hvis du er bosat i eller omkring Århus, kan du tilmelde dig et af vores mange forskellige førstehjælpskurser, der finder sted i denne karismatiske storby. Gennem et nøje udvalgt kursus, der passer til dine behov, er du sikret undervisning af den ypperste kvalitet, når du får undervisning af en kompetent og veluddannet underviser, der kan sit kram. Hvert år dør 3500 danskere af et akut hjertestop, og du kan pludselig komme til at stå i en situation, hvor det er dig, der skal træffe de vigtige beslutninger og tage til handling, inden den professionelle lægehjælp når frem.Selvom det kan virke skræmmende og overvældende, er det en god ting at være forberedt på det værste. For selvom du naturligvis håber, at du aldrig får brug for dit førstehjælpskursus, lige så lettet vil du være i ulykkessituationen, når du oplever, at du faktisk kan dit stof.Din beslutning kan være med til at redde fremtidige liv.

Førstehjælp bil

Ledige tider til førstehjælpskursus i Århus


man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Førstehjælp til børn

Hvad er forskellen på basis- og tilvalgsuddannelser?

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige førstehjælpskurser i Århus, hvor de enten kategoriseres som basis- eller tilvalgsuddannelser.Den væsentligste forskel er både pris og varighed, da basisuddannelserne varer længere tid og gennemgår alt det grundlæggende, du skal have styr på. Du får en grundig oplæring i:

 • Grundlæggende principper inden for førstehjælp – heriblandt hjertemassage, kunstigt åndedræt, aflåst sideleje og frigørelse af luftveje.
 • Introduktion til brug af hjertestarter – både dens opbygning og anvendelse i praksis.
 • Tilkaldelse af hjælp – hvornår og hvordan tilkalder du hurtigst muligt den fornødne hjælp?
 • Psykisk førstehjælp – du lærer at håndtere choktilstande og tackle den sårbare person i situationen.
 • Prioritering af opgaver i de sparsomme minutter – hvad skal du gøre som det allerførste, og findes der en optimal rækkefølge at gøre tingene i?

Tilvalgsuddannelser til førstehjælpskursus

Tilvalgsuddannelserne skal ses som et ekstra tilbud til dig, der ønsker at kombinere disse med en basisuddannelse. Der er mange muligheder, og du kan fx vælge specifikke kurser til, der har en særlig relevans for dig. Her er blot et lille udpluk:

 • Førstehjælp ved sygdomme – klæder dig på til at håndtere pludselig sygdom, fx en blodprop.
 • Førstehjælp ved småskader – klæder dig på til at håndtere forbrændinger, tandskader, fremmedlegemer, skader forårsaget af dyr og planter m.m.
 • Førstehjælp ved kemiske påvirkninger – klæder dig på til at håndtere forskellige grader af forgiftninger.

Under alle kurser er der plads til refleksion over relevante problemstillinger og de dilemmaer, du kan blive mødt af under mange forskellige uheld.

Mund-til-mund
Hjertestarter

Førstehjælpskursus kørekort – Århus

Står du og skal starte på kørekort? Så er det vigtigt du husker og få meldt dig til et førstehjælpskursus. Et færdselsrelateret førstehjælpskursus er obligatorisk når du skal erhverve dig et kørekort. Kurset hjælper dig med at håndtere nogle af de pressede situationer, du kan komme ud for i trafikken. Hos os får du nemt og hurtigt et kursus, som giver dig et certificeret førstehjælpsbevis, så du kan komme videre med dit kørekort.Der forekommer mange ulykker i trafikken. Hvert år kommer 20.000 mennesker til skade i trafikken i Danmark, og det er derfor vigtigt at være forberedt. Foruden at vores førstehjælpskursus til kørekort vil klæde dig på til trafikken, vil den også hjælpe dig med at håndtere ulykker i alt almindelighed. 

Kyndig personale

Der forekommer 500.000 ulykker alene i hjemmet, hvor nogle situationer kan være svære at håndtere, hvis man ikke har lært hvordan det skal klares.Det er en af årsagerne til at vi tilbyder vores førstehjælpskurser. Vi vil klæde dig på, og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. De førstehjælpskurser til kørekort i Århus vi tilbyder, bliver udført af kyndig og veluddannet personale, som ved hvordan de skal lære fra sig. De vil blandt andet lære dig, hvordan du skal genoplive et menneske, som ikke trækker vejret længere, og hvordan du stopper livstruende blødninger. Alt sammen for at du kan være med til at redde liv.

Brug af hjertestarter

Det indebærer vores førstehjælpskursus til kørekort

Når du har overstået et kursus hos os, vil du være i stand til, at udøve førstehjælp i henhold til hovedpunkter og ABC-principper. Derudover vil du kunne udøve livreddende førstehjælp til tilskadekomne, samt have et forbedret overblik i trafikken, og kan derfor se, hvor farlige situationer kan opstå og forhindre dem.

Centrale hovedområder i førstehjælpskurset:

 • Brug af materiale fra “Rådet for sikker Trafik” & DFR til forebyggelse
 • Færdselsulykker og håndtering af disse ud fra de 4 hovedpunkter
 • Håndtering af sikkerhed på ulykkesstedet, samt nødflytning fra bil
 • Udøvelse af førstehjælp til hyppigst forekomne skader ved færdselsuheld

Alt dette vil blive afviklet med et minimum af teori, hvilket vil sige, at læringen vil komme til at foregå med virkelighedsnære øvelser og praktisk træning. Det vil give dig de bedste forhold til udvikling, og sætte dig i nær kontakt med de virkelige situationer. Førstehjælpskurset vil have en varighed på 8 timer, og vil i de fleste tilfælde ligge på en lørdag, så det ikke forstyrre dine hverdagsaktiviteter.

Tilmeld dig nemt et kursus allerede i dag

Du kan allerede i dag tilmelde dig et af vores førstehjælpskurser, som du kan tage i den jyske storby Århus. Uanset om du er bosat midt inde i centrum eller lidt uden for Århus, kan du drage stor fordel af den gode infrastruktur, der sikrer hurtig og nem transport til kursuslokalet.Hos genstarthjertet.dk er vi eksperter i at uddanne forskellige målgrupper inden for principperne i førstehjælp, og uanset din baggrund kan du få del i den teoretiske og praktiske viden, der kan gøre en verden til forskel, når uheldet er ude, og du er den eneste, der er tilstede med mulighed for at afhjælpe situationen.Selvfølgelig håber du ikke, at du kommer ud for en situation, hvor det er nødvendigt for dig at ty til førstehjælp. Men hvis du mod al forventning ender i en alvorlig krisesituation, vil du være lettet over at kunne holde hovedet koldt og bevare roen, imens du redder et andet menneskes liv.Det er derfor en rigtig god investering både for dig selv, dine nærmeste og samfundet i særdeleshed at investere lidt tid og penge på en eftermiddag, hvor du i selskab med en anden gruppe får mulighed for at prøve øvelserne af i praksis og i trygge omgivelser.

Tilmeld dig et kursus allerede i dag – og vær med til at redde det næste liv.

Førstehjælp bil

Vores mest populære kurser i Århus

Færdselsrelateret førstehjælp bil/MC/traktor
Førstehjælp og forebyggelse til børn
Førstehjælp ved hjertestop
Førstehjælp ved ulykker
Ring til os